//
//


Usein kysyttyä

Mikäli sinulla on kysyttävää RASKAUSTESTEISTÄ katso laajempi info sivustolta raskaustesti.info

Mikäli sinulla on kysyttävää OVULAATIOTESTEISTÄ katso laajempi info sivustolta ovulaatiotesti.info


Toimitus

 

Kauanko toimitus kestää?

Kun tilaus tehdään arkipäivänä ja maksetaan verkkopankilla tai luottokorttimaksuna ennen klo 15, tuotteet lähtevät saman päivän aikana. Lähetyksen saapuminen riippuu valitusta toimitustavasta.

- 1. lk postilla menee tyypillisesti noin 2 arkipäivää kun taas 2. lk postilla 4 arkipäivää.
- Nouto lähikaupasta tai R-kioskista, toimitus aika noin 2 vuorokautta lähettämisestä.
- Nouto Matkahuollosta on ehdottomasti nopein toimitusmuoto, paketti saapuu perille noin 1 arkipäivässä.
- Kotiinkuljetus saapuu noin 1-4 arkipäivän kuluessa ja jakelu ajankohta sovitaan etukäteen.
 

Tuotteet eivät ole saapuneet luvatussa ajassa, mitä teen?

Jos tilaus ei ole saapunut ja et ole saanut tilauksestasi tilausvahvistusta, olethan yhteydessä meihin niin tarkistamme asian. Jos tilausseurannan mukaan tilaus on lähetetty, muttei vielä saapunut, kyseessä saattaa olla viive postin kulussa, jolloin tilaus saapuu kyllä perille, mutta valitettavasti myöhässä. Seurattavissa lähetyksissä tarkista ensin, missä lähetys on seurannan mukaan.
 

Koska nopeasti tuotteen saa jos maksan tilisiirrolla?

Lähetämme tilauksen heti kun maksu näkyy tilillämme eli käytännössä tähän menee noin 1-3 arkipäivää siitä, kun olet maksanut tilauksen tilisiirrolla.
 

Kuinka huomaamaton lähetys on?

Tuotteet toimitettaan huomaamattomassa kirjekuoressa lähettänä KT-store, joten postinkantajasi ei tiedä mitä tilaat. Tuotteet tulevat siis suoraan postilaatikkoosi. Suuremmat tuotteet kuten Spermatestit ja Oksimetrit lähetetään pakettina ja ne noudetaan valitsemastasi noutopisteestä tai tuodaan kotiin, jos toimitustapana on kotiinkuljetus.
 

Kuinka paljon veloitatte postikuluja?

Yli 10 euron tilauksessa 2. lk postikulut ovat 0€ ja alle 10 euron tilauksessa 1€. Valittavissa on myös 1. lk toimitus 1 € lisähintaan. Sekä pakettitoimitus joka on ilmainen yli 30e tilauksissa, alle 30€ tilauksissa pakettitoimitus 3,90€.
 

Voinko tilata tuotteitanne vaikka en asu Suomessa?

Asiasta täytyy sopia erikseen, otathan yhteyttä meihin.

 

Tuotteet

 

Onko testinne luotettavia?

Valmistajan ilmoittama tarkkuus kaikille testeillemme on yli 99% sekä luotettavuudeltaan ne ovat yhtä luotettavia kuin laboratoriotestit. Tulee kuitenkin muistaa, että kotikäytössä virheitä testatessa saattaa sattua. Tuloksen varmistus kannattaa tehdä terveyskeskuksessa jos on epävarma. Raskaustesteissä kahdesti saatu positiivinen tulos voidaan tulkita niin suurella varmuudella positiiviseksi että tulosta ei välttämättä tarvitse varmistaa terveyskeskuksessa.
 

Osaanko käyttää testejä?

Kaikkien tuotteiden mukana tulee selkeät käyttöohjeet. Ohjeita seuraamalla testien tekeminen on helppoa. Jos testeistä on kuitenkin jotain kysyttävää, niin ota meihin yhteyttä.
 

Tilasin tuotteet mutta en tarvisekaan niitä enää. Voinko palauttaa ne?

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Ole ystävällinen ja ilmoita meille palautusaikeesi, niin annamme ohjeet palautusta varten. Laita palautukseen omat tietosi, niin saamme hoidettua rahojen palautuksen mahdollisimman nopeasti.

 

Kun tilaan talvella, kuinka testit kestävät kuljetuksen?

Talvella pakkaskelillä voi tilata normaalisti kaikkia tuotteitamme. Olemme toimittaneet asiakkaillemme tuotteita ympäri vuoden yli 10 vuoden ajan. Testit eivät siis mene pilalle postituksessa tai postilaatikossa.

Pakkanen on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon kylmällä kelillä testejä tilatessa.

 

Mikäli teillä on ulkopostilaatiikko. Testit voivat hyvin olla postilaatikossa esim. työpäivän ajan pakkasella. Emme kuitenkaan suosittele, että niitä säilytetään usempaa päivää ulkona. Paras olisi noutaa testit samana päivänä sisälle, kun ne laatikkoon saapuvat. Ennen käyttöä on erittäin tärkeää antaa testin lämmetä rauhassa käyttölampötilaan. Testit eivät toimi oikein jäisenä.

 

Mikäli teillä on postiluukku, kokeilkaa testipaketin lämpötilaa, testit ovat voineet olla ulkona postinkantajalla ennen toimitusta. Jos pakkaus tuntuu viileältä, sen tulee antaa lämmetä rauhassa huoneenlämpöön. Tämän jälkeen testejä voi käyttää normaalisti.

 

 

Mikäli et löytänyt vastausta niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tai jättää yhteydenottopyyntöä.