//
//


Bio-Tech emättimen PH-testi

10 kpl

Tuotekoodi: 00587
Bio-TechemattimenPH-testi_00587_1.jpg
13,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €

kpl
pH-puikkoja emättimen pH:n tarkkailuun. Tarkkailu on erityisen tärkeää raskauden aikana.

Emättimen pH-testi sisältää 10 kpl kertakäyttöisiä pH-testejä, joilla mitataan emättimen pH-arvo. Normaali arvo on 4 eli hapan. Testin tekeminen on helppoa ja kivutonta; tulos on luettavissa välittömästi testin indikaattorista.

Miksi testi on hyödyllinen kaikille naisille?

- Emättimen terveys raskauden aikana vähentää ennenaikaisen synnytyksen riskiä

Yleisin syy ennenaikaiseen synnytykseen on tulehdusta aiheuttavan bakteerin kolonisaatio emättimessä. Tämä tila saattaa jäädä huomaamatta odottavalta äidiltä. Emättimen bakteerikannan häiriöllä tarkoitetaan tilaa, jossa limakalvoa puolustavat laktobasillit (maitohappobasillit) korvaantuvat haitallisilla, hapettomassa ympäristössä viihtyvillä anaerobisilla bakteereilla. Samalla emättimen bakteerimäärä lisääntyy 1000-10 000-kertaiseksi. Kun normaali tasapaino emättimessä häiriintyy, voi happamuus emättimessä vähentyä. Tämä havaitaan epänormaalina tuloksena pH-testillä. Mitä happamampi tila, sitä alhaisempi pH-arvo.

Epänormaali tila mahdollistaa tarttuvan taudinaiheuttajan siirtymisen emättimestä kohtuun ja aikaistaa näin synnytystä. Mitä aikaisemmin ongelma havaitaan, sen suuremmalla todennäköisyydellä ennenaikainen synnytys vältetään oikealla hoidolla. Emättimen pH-puikot on kehitetty nimenomaan tätä varten: ne mahdollistavat raskaana olevan helposti havaita ongelmat emättimen pH-tasapainossa.

Bakteerivaginoosi eli emättimen bakteerikannan häiriö diagnosoidaan noin 15-20 % raskaana olevista naisista. Bakteerivaginoosi tulee raskaana ollessa hoitaa oireettomanakin, sillä se lisää riskiä ennenaikaiseen synnytykseen, ennenaikaiseen lapsiveden menemiseen, kuumeeseen synnytyksen aikana, synnytyksen jälkeiseen endometrioosiin ja/tai tulehdukseen vastasyntyneellä. Säännöllisellä emättimen pH:n testaamisella raskaana ollessa voi vähentää tätä riskiä.

- Mahdollisten ongelmien aikainen havaitseminen on tärkeää, vaikka ei raskaana olisikaan

Mittaamalla pH-arvo emättimen aukon läheltä epätasapaino ja häiriötekijät ovat helposti havaittavissa. Myös naiset, jotka eivät ole raskaana, hyötyvät säännöllisestä emättimen happamuuden mittauksesta. Tulehdukset voidaan havaita varhaisessa vaiheessa ja hoitaa.

   

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-5 arkipäivää 0,00 €
PRIORITY-kirje 1-3 arkipäivää 1,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 30,00 €:n ostoksista.
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 3,90 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 3,90 €