//
//


Clearblue digital-ovulaatiotesti 20 kpl

Tuotekoodi: 00556
Clearbluedigital-ovulaaatiotesti20kpl_00556_1.jpg
Clearbluedigital-ovulaaatiotesti20kpl_00556_2.jpg
Clearbluedigital-ovulaaatiotesti20kpl_00556_3.jpg
Clearbluedigital-ovulaaatiotesti20kpl_00556_4.jpg
Kampanja!
Huippuedullinen
Säästä 20 €
42,90 €
-32%
Ovh. 62,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €

kpl
Luotettava Clearbluen ovulaatiotesti. Pakkaus taitettu siististi kasaan, jotta voimme tarjota sen edullisemmin kirjeenä.

Pakkaus sisältää yhden testilaitteen  ja 20 puikkoa.

Miten testi toimii?

Digitaalinen Clearblue -ovulaatiotesti auttaa naista tähtäämään kiertonsa hedelmällisimpiin päiviin osoittamalla äkillisen lutenisoivan hormonin (LH) lisääntymisen elimistössä. LH on hormoni, joka aikaansaa munasolun irtoamisen munasarjasta. Tätä kutsutaan ovulaatioksi ja se tapahtuu tavallisimmin 24 - 36 tuntia LH-huipun jälkeen.

Ovulaatio tapahtuu yleensä 12-16 päivää ennen seuraavien kuukautisten alkua. Kierron pituus voi vaihdella ja se on jokaisella naisella yksilöllinen. Jos teet digitaalisen Clearblue-testin jokaisena päivänä, joka edeltää odotettavissa olevaa LH -huipun ajankohtaa, testi osoittaa kaksi parasta hedelmöittymispäivää.

Kuukautiskierto

Saadaksesi selville hedelmällisimmän aikasi ovulaatiotestillä sinun täytyy tuntea oma kehosi ja tietää kuukautiskiertosi. Ovulaatio tapahtuu 12 - 16 päivää ennen seuraavien kuukautisten alkua ja kaksi hedelmällisintä päivää ovat LH-huippupäivä ja sitä seuraava päivä. Tänä aikana sinun tulee tehdä testi. Kuukauden jokaisena päivänä ei tarvitse testata. Ennen kuin voit olla varma siitä, milloin alat tehdä testejä, sinun pitää ottaa selvää kuukautiskiertosi normaali pituus.

Näin lasket kuukautiskiertosi pituuden:
Kuukautistesi alkamispäivä on kiertopäivä 1 (ensimmäinen varsinainen kuukautisvuotopäivä).
Kiertosi viimeinen päivä on päivä ennen seuraavien kuukautisten alkua. Päivien määrä muodostaa kiertosi pituuden.

Kuukautiskierron pituus vaihtelee eri naisilla ja se voi vaihdella kierrosta kiertoon samalla naisella. Useimpien naisten kierto kestää 23 - 35 päivää. Katso ohjeen taulukosta, milloin sinun tulee aloittaa ensimmäisen digitaalisen Clearblue-ovulaatiotestin tekeminen.


Pakkaus sisältää: testilaitteen, 20 puikkoa ja käyttöohjeet. Mikäli sinulla on vanhoja testipuikkoja (samanlaisen laitteen), voit käyttää niitä uudessa laitteessa. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-4 päivää 0,00 €
PRIORITY kirje 1-2 päivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €