//
//


Clearblue Digitalaalinen ovulaatio- ja raskaustesti

Tuotekoodi: 00301
49,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €

kpl
Pakkaus sisältää digitaalisen ovulaatiotestipaketin ja 2 kpl raskaustestejä viikkonäytöllä. Digitaalisilla testeillä saat selvän tuloksen - ei viivojen tulkintaa.

— Laadukkaat Clearblue-testit nyt pakettina.

Pakkaus sisältää Clearblue Digital -ovulaatiotestin 10 kpl ja Clearbluen digitaalisia raskaustestejä viikkonäytöllä 2 kpl.

Hinta sisältää postituksen economy-toimituksena kaikkialle Suomeen. 

Digitaalinen ovultaatiotesti, jossa hymynaama osoittaa LH:n kohoamisen

Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti auttaa naista tähtäämään kiertonsa hedelmällisimpiin päiviin osoittamalla äkillisen lutenisoivan hormonin (LH) lisääntymisen elimistössä. LH on hormoni, joka aikaansaa munasolun irtoamisen munasarjasta. Tätä kutsutaan ovulaatioksi ja se tapahtuu tavallisimmin 24 - 36 tuntia LH -huipun jälkeen.
Ovulaatio tapahtuu yleensä 12-16 päivää ennen seuraavien kuukautisten alkua. Kierron pituus voi vaihdella ja on jokaisella naisella yksilöllinen.
Jos teet digitaalisen Clearblue-testin jokaisena päivänä, joka edeltää odotettavissa olevaa LH -huipun ajankohtaa, testi osoittaa kaksi parasta hedelmöittymispäivää.

Digitaalinen raskaustesti viikkonäytöllä kertoo myös, koska hedelmöittyminen on tapahtunut

Pakettiin kuuluu 2 kpl Clearblue DIGITAL -raskaustestejä, joissa on viikkonäyttö. Viikkonäytöllinen testi antaa kaksinkertaisen vahvistuksen tulokselle. Testin digitaaliseen näyttöön tulee jo raskauden alkuvaiheessa testattaessa luotettava ja selkeä tulos "Pregnant" (raskaana) tai "Not Pregnant" (ei raskaana), joten sinun ei tarvitse tulkita viivoja. Tuloksen lisäksi testi ilmoittaa, kuinka monta viikkoa hedelmöitymisestä on, jos olet raskaana.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-5 arkipäivää 0,00 €
PRIORITY-kirje 1-3 arkipäivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €