Clearblue Digitalaalinen ovulaatio- ja raskaustesti

Tuotekoodi: 00301
49,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €

kpl
Pakkaus sisältää digitaalisen ovulaatiotestipaketin ja 2 kpl raskaustestejä viikkonäytöllä. Digitaalisilla testeillä saat selvän tuloksen - ei viivojen tulkintaa.

— Laadukkaat Clearblue testit nyt pakettina.

Pakkaus sisältää Clearblue digital ovulaatiotestin 10kpl ja Clearbluen digitaalisia raskaustestejä viikkonäytöllä 2kpl.

Hinta sisältää postikulun economy toimituksena kaikkialle Suomeen.

Digitaalinen ovultaatiotesti, jossa hymynaama osoittaa on LH:n kohoamisen

Digitaalinen Clearblue -ovulaatiotesti auttaa naista tähtäämään kiertonsa hedelmällisimpiin päiviin osoittamalla äkillisen lutenisoivan hormonin (LH) lisääntymisen elimistössä. LH on hormoni, joka aikaansaa munasolun irtoamisen munasarjasta. Tätä kutsutaan ovulaatioksi, ja se tapahtuu tavallisimmin 24 - 36 tuntia LH -huipun jälkeen.
Ovulaatio tapahtuu yleensä 12-16 päivää ennen seuraavien kuukautisten alkua. Kierron pituus voi vaihdella ja on jokaisella naisella yksilöllinen.
Jos teet digitaalisen Clearblue -testin jokaisena päivänä, joka edeltää odotettavissa olevaa LH -huipun ajankohtaa, testi osoittaa kaksi parasta hedelmöittymispäivää.

Digitaalinen raskaustesti viikkonäytöllä kertoo myös koska hedelmöittyminen on tapahtunut

Pakettiin kuulu 2 kpl Clearblue DIGITAL -raskaustestejä, jossa on viikkonäyttö. Viikkonäytöllinen testi antaa kaksinkertaisen vahvistuksen tulokselle. Testin digitaaliseen näyttöön tulee jo raskauden alkuvaiheessa testattaessa luotettava ja selkeä tulos "Pregnant" (raskaana) tai "Not Pregnant" (ei raskaana), joten sinun ei tarvitse tulkita viivoja. Tuloksen lisäksi testi ilmoittaa lisäksi, kuinka monta viikkoa hedelmöitymisestä on, jos olet raskaana. Huom: Tämä testi on englanninkielinen. Oikealla ylhäällä sähköiset suomen- ja ruotsinkielisiset ohjeet tuotteelle. Luonnon säästämiseksi emme tulosta niitä testin mukaan. Mutta jos haluat, voit ne tästä itse tulostaa.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-4 päivää 0,00 €
PRIORITY kirje 1-2 päivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €