//
//


Clearblue Dual Hormone Ovulaatiotesti

ClearblueDualHormoneOvulaatiotesti_00860_1.jpg
ClearblueDualHormoneOvulaatiotesti_00860_2.png
ClearblueDualHormoneOvulaatiotesti_00860_3.png
ClearblueDualHormoneOvulaatiotesti_00860_4.png
Kampanja!
Nyt vain
Säästä 12 €
alk. 34,90 €
-26%
Ovh. 46,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse määrä
Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue DIGITAL -ovulaatiotesti. Tunnistaa yleensä vähintään 4 hedelmällistä päivää.

Testipakkaus taitettu siististi kasaan, jotta voimme tarjota sen edullisemmin kirjeenä lähetettynä. Tuote mahtuu siis kerrostalonkin postiluukusta sisälle eikä sitä tarvitse hakea postista.

Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue DIGITAL -ovulaatiotesti. Tunnistaa yleensä vähintään 4 hedelmällistä päivää.

Nainen voi tulla raskaaksi vain muutamana päivänä jokaisen kierron aikana, joten on erittäin tärkeää olla yhdynnässä näinä päivinä raskautta yritettäessä. Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue Digital -ovulaatiotesti on ensimmäinen ja ainoa testi, joka havaitsee normaalisti vähintään 4 hedelmällistä päivää joka kierrossa. Se seuraa kahden tärkeän hedelmällisyyshormonin tasoja havaitakseen korkean ja maksimaalisen hedelmällisyyden päiväsi, joten voit suunnitella etukäteen laatuajan viettämistä kumppanisi kanssa ja saat useampia mahdollisuuksia tulla raskaaksi. Testi tunnistaa useampia hedelmällisiä päiviä ennen ovulaatiota kuin mikään muu ovulaatiotesti.

Seuraa kahden tärkeän hedelmällisyyshormonin tasoja
Tämä on ainoa ovulaatiotesti, joka seuraa tarkasti sekä luteinisoivan hormonin että estrogeenin tasoja tunnistaakseen laajemman hedelmällisyysjakson.

Selkeät digitaaliset tulokset
Ainutlaatuisen algoritminsa avulla testi mukautuu henkilökohtaiseen hormoniprofiiliisi, joten hedelmälliset päiväsi havaitaan todennäköisemmin. Tiedät kehosi olevan valmis, kun selkeä digitaalinen näyttö näyttää Clearblue-hymiön havaittuaan parhaat päiväsi tulla raskaaksi.

Yli 99 % tarkkuus - havaitsee LH-huipun yli 99 % tarkkuudella
Jos sinulle jäi ovulaatiotestipuikkoja ensimmäisen LH-huipun havaitsemisen jälkeen, voit käyttää niitä samassa testilaitteessa tunnistaaksesi seuraavan kiertosi hedelmälliset päivät, jos et ole jo raskaana.

Erilainen toiminta kuin muissa ovulaatiotesteissä
Kahden hormonin tasot mittaava Clearblue Digital -ovulaatiotesti toimii erilailla kuin muut ovulaatiotestit, sillä se on suunniteltu havaitsemaan kaksi hormonia: estrogeenin ja LH:n.
Kun se havaitsee kohonneen estrogeenitason, näyttö osoittaa korkeaa hedelmällisyyttä (vilkkuva hymiö). Testilaite osoittaa korkeaa hedelmällisyyttä seuraavina päivinä tarkkaillessaan LH-huippua. Kun LH-huippusi on havaittu, testi näyttää maksimaalista hedelmällisyyttä (pysyvä hymiö).

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-5 arkipäivää 0,00 €
PRIORITY-kirje 1-3 arkipäivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €