//
//


DNA - Isyystesti, Isä ja Lapsi

DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00592_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00590_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00594_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00590_2.jpg
Kampanja!
Huippuedullinen
Säästä 67 €
alk. 148,00 €
-32%
Ovh. 215,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse testi
HINTA SISÄLTÄÄ POSTIKULUT. Testaa luotettavasti ja luottamuksellisesti oletko lapsen biologinen isä.

DNA Isyystesti - Mielenrauhan saamiseksi

Testin mukana toimitetaan:

  • Tarvittava materiaali näytteenottoon.
  • Tarkat ohjeet näytteen ottamiseksi.
  • Valmiiksi maksettu kirjekuori näytteiden laboratorioon lähettämiseksi.

DNA isyystestillä saat mielenrauhan itsellesi.
Testi toimii vertailemalla lapsen ja oletetun isän DNA merkkejä. Lapsi perii puolet DNA:staan molemmilta biologisilta vanhemmiltaan, joten vertailu paljastaa onko lapsi voinut periä DNA:n testattavalta mieheltä.

Testillä testataan 20 DNA merkkiä. Mikäli lapsen isäehdokkaat ovat lähisukulaisia tarkoittaa tämä samankaltaista DNA:ta ja tällöin varmuuden saamiseksi tulee tehdä tarkempi 25 merkin DNA-testi. 20 merkin testi on riitävä silloin, kun sukulaisuus epäilystä ei ole. Virallisessa isyystutkimuksessa käytetään tyypillisesti 16 DNA merkin tarkkuutta.

Tällä testillä testataan:
  • Isä ja lapsi, sekä haluamasi lisähenkilöt

Hinta ylimääräiselle testattavalle on 90€/henkilö.

Kaikkien testattavien tiedot tulee antaa tällä lomakkeella testin tilaamisen jälkeen. 

Mikäli testiin osallistuu äiti, tilaa "Isä, äiti ja lapsi" - testi .

Näyte kerätään vanupuikolla posken sisäpinnalta. Näytteen ottaminen on helppoa ja kivutonta. Me lähetämme materiaalin näytteen keräämistä varten ja tarkat ohjeet. Koska testin näytteet kerätään itse, ilman lain mukaista valvontaa, tämän testin tulos ei ole oikeudessa pätevä.

  • Testi oman mielenrauhan saamiseksi. Kun tarvitset tuloksen oman mielenrauhan saamiseksi. Tämä testi antaa luotettavan tuloksen oletko lapsen biologinen isä.
  • Oikeudellisesti Suomessa päteviä testejä emme pysty valitettavasti tarjoamaan testaamista koskevan tarkan lainsäädännön vuoksi. Oikeudessa pätevän testin määrittelee tarkasti "Laki oikeusgeneettisestä isyystutkimuksesta".

Isyystestin tulos

Isyystesti on tyypiltään poissuljentatesti ja sillä on kaksi mahdollista tulosta:
  • Todennäköisyys isyyteen on 99% tai yli tarkoittaa (yleensä tulos on > 99,99% varma), että testattu mies on erittäin todennäköisesti lapsen biologinen isä.
  • Todennäköisyys isyyteen on 0% tarkoittaa, että mahdollisuus siihen, että testattu mies olisi lapsen biologinen isä, on suljettu pois eli hän EI ole lapsen biologinen isä.

Tuloksen luotettavuus

Negatiivinen tulos eli EI ole lapsen isä on 100% varma, poissuljentamenetelmällä saatu tulos on varmistanut sen, että lapsi ei ole perinyt testatulta mieheltä DNA:ta.

Positiivinen tulos
on testistä riippuen 99,9-99,999% varma. Todennäköisyys siihen, että testattu mies on lapsen biologinen isä, on todella suuri vaikka tulos ei ole koskaan 100% varma. On erittäin epätodennäköistä, että olisi toinen henkilö, jolla olisi vastaava DNA kun tutkitulla isällä ja tämän takia yli 99% tulosta voidaan pitään positiivisena ja sanoa hyvin varmasti, että testattu mies on lapsen biologinen isä. Mikäli on mahdollista, että lapsen isäehdokkaat ovat lähisukulaisia esim. veljekset, on varman tuloksen saamiseksi tehtävä 25 DNA merkin testi. 20 merkin testi ei välttämättä anna riittävää tarkkuutta, koska veljesten DNA on samankaltainen. 25 merkin testillä saadaan suljettua pois mahdollisuus, että lapsen biologinen isä olisi testatun miehen lähisukulainen.

Testin tulos valmistuu noin 2 arkipäivässä siitä, kun DNA-näytteet ovat saapuneet laboratorioon. Tämän lisäksi näytteiden postituksiin menee aikaa. Tuloksen saat 7-21 arkipäivässä siitä, kun olet lähettänyt näytteet laboratorioon tutkittavaksi.
Voimme toimittaa tuloksen postitse tai sähköpostina, valintasi mukaan. Sähköpostina saat tulokset nopeimmin.

Suosittelemme tutustumaan isyystutkimuksen periaatteeseen THL sivustolla. Tarjoamamme testi toimii tällä tavalla ja on erittäin luotettava. THL:n tietoa Isyystutkimuksesta

Mikäli tarvitset isyystestin, jonka tulos on myös oikeudessa pätevä, löytyy THL:n sivuilta ohjeet kuinka yksityishenkilönä sen saat tilattua.

Tutkimuksen suorittaa luotettava kansainvälinen laboratorio DDC, jolla on pitkä kokemus DNA testauksesta. Teemme yhteistyötä laboratorion kanssa ja lähetät näytteesi suoraan Yhdysvaltoihin laboratorioon tutkittavaksi näytteen oton jälkeen. Tämä takaa nopean toimituksen ilman välikäsiä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-4 päivää 0,00 €
PRIORITY kirje 1-2 päivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €