//
//


DNA - Isyystesti, Isä ja Lapsi

DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00594_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00592_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00590_1.png
Kampanja!
Huippuedullinen
Säästä 67 €
alk. 148,00 €
-32%
Ovh. 215,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse testi
Testaa luotettavasti ja luottamuksellisesti, oletko lapsen biologinen isä. Hinta sisältää postikulut!

DNA-isyystesti - Mielenrauhan saamiseksi

Testin mukana toimitetaan:

  • Tarvittava materiaali näytteenottoon.
  • Tarkat ohjeet näytteen ottamiseksi.
  • Valmiiksi maksettu kirjekuori näytteiden laboratorioon lähettämiseksi.

DNA-isyystestillä saat mielenrauhan itsellesi.
Testi toimii vertailemalla lapsen ja oletetun isän DNA-merkkejä. Lapsi perii puolet DNA:staan molemmilta biologisilta vanhemmiltaan, joten vertailu paljastaa, onko lapsi voinut periä DNA:n testattavalta mieheltä. 

Testillä testataan 18 DNA-merkkiä. Mikäli lapsen isäehdokkaat ovat lähisukulaisia, tarkoittaa tämä samankaltaista DNA:ta ja tällöin varmuuden saamiseksi tulee tehdä tarkempi 25 merkin DNA-testi. 18 merkin testi on riitävä silloin, kun sukulaisuusepäilystä ei ole. Virallisessa isyystutkimuksessa käytetään tyypillisesti 16 DNA-merkin tarkkuutta.

Tällä testillä testataan:
  • Isä ja lapsi sekä haluamasi lisähenkilöt

Hinta ylimääräiselle testattavalle on 90€/henkilö. 

Kaikkien testattavien tiedot tulee antaa tällä lomakkeella testin tilaamisen jälkeen. 

Mikäli testiin osallistuu äiti, tilaa "Isä, äiti ja lapsi"-testi .

Näyte kerätään vanupuikolla posken sisäpinnalta. Näytteen ottaminen on helppoa ja kivutonta. Me lähetämme materiaalin näytteen keräämistä varten ja tarkat ohjeet. Koska testin näytteet kerätään itse ilman lain mukaista valvontaa, tämän testin tulos ei ole oikeudessa pätevä.

  • Testi oman mielenrauhan saamiseksi. Tämä testi kertoo luotettavasti, oletko lapsen biologinen isä.
  • Oikeudellisesti Suomessa päteviä testejä emme pysty valitettavasti tarjoamaan testaamista koskevan tarkan lainsäädännön vuoksi. Oikeudessa pätevän testin määrittelee tarkasti "Laki oikeusgeneettisestä isyystutkimuksesta".

Isyystestin tulos

Isyystesti on tyypiltään poissuljentatesti ja sillä on kaksi mahdollista tulosta:
  • Todennäköisyys isyyteen on 99 % tai yli tarkoittaa, että testattu mies on erittäin todennäköisesti lapsen biologinen isä. Yleensä tulos on > 99,99 %  varma.
  • Todennäköisyys isyyteen on 0 % tarkoittaa, että mahdollisuus siihen, että testattu mies olisi lapsen biologinen isä, on suljettu pois eli hän ei ole lapsen biologinen isä.

Tuloksen luotettavuus

Negatiivinen tulos eli ei ole lapsen isä on 100 % varma. Poissuljentamenetelmällä saatu tulos on varmistanut sen, että lapsi ei ole perinyt testatulta mieheltä DNA:ta.

Positiivinen tulos
on testistä riippuen 99,9 - 99,999 % varma. Todennäköisyys siihen, että testattu mies on lapsen biologinen isä, on todella suuri, vaikka tulos ei ole koskaan 100 % varma. On erittäin epätodennäköistä, että olisi toinen henkilö, jolla olisi vastaava DNA kuin tutkitulla isällä. Tämän takia yli 99 % tulosta voidaan pitään positiivisena ja sanoa hyvin varmasti, että testattu mies on lapsen biologinen isä. Mikäli on mahdollista, että lapsen isäehdokkaat ovat lähisukulaisia (esim. veljekset), on varman tuloksen saamiseksi tehtävä 25 DNA-merkin testi. 18 merkin testi ei anna riittävää tarkkuutta, koska veljesten DNA on samankaltainen. 25 merkin testillä saadaan suljettua pois mahdollisuus, että lapsen biologinen isä olisi testatun miehen lähisukulainen.

Testin tulos valmistuu tyypillisesti noin 5 arkipäivässä siitä, kun DNA-näytteet ovat saapuneet laboratorioon. Tämän lisäksi näytteiden postituksiin menee tyypillisesti aikaa noin 2-5 arkipäivää. Postitusaika saattaa vaihdella.
Voimme toimittaa tuloksen postitse tai sähköpostina, valintasi mukaan. Sähköpostina saat tulokset nopeimmin.

Suosittelemme tutustumaan isyystutkimuksen periaatteeseen THL sivustolla. Tarjoamamme testi toimii tällä tavalla ja on erittäin luotettava. THL:n tietoa isyystutkimuksesta.
 
Mikäli tarvitset isyystestin, jonka tulos on myös oikeudessa pätevä, löytyy THL:n sivuilta ohjeet, kuinka yksityishenkilönä sen saat tilattua.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-5 arkipäivää 0,00 €
PRIORITY-kirje 1-3 arkipäivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €