//
//


DNA - Isyystesti, Isä ja Lapsi - 25 merkin testi

DNA-IsyystestiIsajaLapsi-25merkintesti_00596_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi_00598_1.png
DNA-IsyystestiIsajaLapsi-25merkintesti_00596_2.jpg
alk. 269,00 €
 Valitse testi
Tarkempi 25 merkin isyystesti.

Testin mukana toimitetaan:

  • Tarvittava materiaali näytteenottoon.
  • Tarkat ohjeet näytteen ottamiseksi.
  • Valmiiksi maksettu kirjekuori näytteiden laboratorioon lähettämiseksi.

DNA-isyystestillä saat mielenrauhan itsellesi
Testi toimii vertailemalla lapsen ja oletetun isän DNA merkkejä. Lapsi perii puolet DNA:staan molemmilta biologisilta vanhemmiltaan, joten vertailu paljastaa, onko lapsi voinut periä DNA:n testattavalta mieheltä. 

Testillä testataan 25 DNA-merkkiä. Jos lapsen isäehdokkaat ovat lähisukulaisia, tarkoittaa tämä samankaltaista DNA:ta ja tällöin varmuuden saamiseksi tarvitaan tämä 25 merkin DNA-testi. 20 merkin testi on riitävä silloin, kun sukulaisuusepäilystä ei ole. 

Kaikkien testattavien tiedot tulee antaa tällä lomakkeella testin tilaamisen jälkeen. 

Näyte kerätään vanupuikolla posken sisäpinnalta. Näytteen ottaminen on helppoa ja kivutonta. Me lähetämme materiaalin näytteen keräämistä varten ja tarkat ohjeet. Koska testin näytteet kerätään itse ilman lain mukaista valvontaa, tämän testin tulos ei ole oikeudessa pätevä.

  • Testi oman mielenrauhan saamiseksi. Tämä testi kertoo luotettavasti, oletko lapsen biologinen isä.
  • Oikeudellisesti Suomessa päteviä testejä emme pysty valitettavasti tarjoamaan testaamista koskevan tarkan lainsäädännön vuoksi. Oikeudessa pätevän testin määrittelee tarkasti "Laki oikeusgeneettisestä isyystutkimuksesta".

Isyystestin tulos

Isyystesti on tyypiltään poissuljentatesti ja sillä on kaksi mahdollista tulosta:
  • Todennäköisyys isyyteen on 99 % tai yli tarkoittaa, että testattu mies on erittäin todennäköisesti lapsen biologinen isä. Yleensä tulos on > 99,99 % varma.
  • Todennäköisyys isyyteen on 0 % tarkoittaa, että mahdollisuus siihen, että testattu mies olisi lapsen biologinen isä, on suljettu pois eli hän ei ole lapsen biologinen isä.

Tuloksen luotettavuus

Negatiivinen tulos eli ei ole lapsen isä on aina 100 % varma. Poissuljentamenetelmällä saatu tulos on varmistanut sen, että lapsi ei ole perinyt testatulta mieheltä DNA:ta.

Positiivinen tulos
on testistä riippuen 99,9 - 99,999 % varma. Todennäköisyys siihen, että testattu mies on lapsen biologinen isä, on todella suur,i vaikka tulos ei ole koskaan 100% varma. On erittäin epätodennäköistä, että olisi toinen henkilö, jolla olisi vastaava DNA kun tutkitulla isällä. Tämän takia yli 99 % tulosta voidaan pitään positiivisena ja sanoa hyvin varmasti, että testattu mies on lapsen biologinen isä. Mikäli on mahdollista, että lapsen isäehdokkaat ovat lähisukulaisia esim. veljekset, on varman tuloksen saamiseksi tehtävä 25 DNA-merkin testi. 20 merkin testi ei välttämättä anna riittävää tarkkuutta, koska veljesten DNA on samankaltainen. 25 merkin testillä saadaan suljettua pois mahdollisuus, että lapsen biologinen isä olisi testatun miehen lähisukulainen.

Testin tulos valmistuu noin 2 arkipäivässä siitä, kun DNA-näytteet ovat saapuneet laboratorioon. Tämän lisäksi näytteiden postituksiin menee aikaa. Tuloksen saat tavanomaisesti 7-21 arkipäivässä siitä, kun olet lähettänyt näytteet laboratorioon tutkittavaksi.
Voimme toimittaa tuloksen postitse tai sähköpostina, valintasi mukaan. Sähköpostina saat tulokset nopeimmin.

Suosittelemme tutustumaan isyystutkimuksen periaatteeseen THL:n sivustolla. Tarjoamamme testi toimii tällä tavalla ja on erittäin luotettava.

Mikäli tarvitset isyystestin, jonka tulos on myös oikeudessa pätevä, löytyy THL:n sivuilta ohjeet kuinka yksityishenkilönä sen saat tilattua.

Tutkimuksen suorittaa luotettava kansainvälinen laboratorio DDC, jolla on pitkä kokemus DNA-testauksesta. Teemme yhteistyötä laboratorion kanssa ja lähetät näytteesi suoraan Yhdysvaltoihin laboratorioon tutkittavaksi näytteen oton jälkeen. Tämä takaa nopean toimituksen ilman välikäsiä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-5 arkipäivää 0,00 €
PRIORITY-kirje 1-3 arkipäivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €