//
//


Isovanhemmuustesti

Tuotekoodi: 00608
Isovanhemmuustesti_00608_1.jpg
Isovanhemmuustesti_00608_2.jpg
269,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €

kpl
Testillä testataan lapsen ja isovanhempien sukulaisuutta.

Isovanhemmuustestillä määritetään, voiko mies ja nainen olla lapsen biologinen isovanhempi. Testillä voidaan epäsuorasti testata isyyttä silloin, kun oletettua isää ei saada testattavaksi.

Testissä lapsen DNA:ta verrataan oletettujen biologiseten isovanhempien DNA-profiileihin. Koska lapsi perii puolet DNA:sta äidiltään ja puolet isänsä puolelta, on testi mahdollista tehdä isovanhemmista, joilta lapsi on isänsä kautta perinyt DNA:n. Lapsen äidin osallistuminen testiin on suositeltavaa. Ilman äidin osallistumista testin tuloksen saamisessa menee normaalia kauemmin ja tulos on epätarkempi.

Testi voidaan ottaa myös niin, että osallisena on vain yksi isovanhempi. Tällöin lapsen äidin osallistuminen testiin on välttämätöntä ja testi ei ole yhtä tarkka kuin molempien isovanhempinen siihen osallistuessa. Ilmoita testin osallistujat seuraavalla lomakkeella testin tilaamisen jälkeen, niin saatte materiaalin kaikille testattaville oiken. Mitä enemmän testattavia osapuolia testille osallistuu, sitä varmemmin tarkka tulos saadaan. Suosittelemme ottamaan testille siis aina molemmat isovanhemmat sekä äidin.

Testin mukana toimitetaan:

  • Tarvittava materiaali näytteenottoon (1 tai 2 isovanhempaa, lapsi ja äiti).

  • Tarkat ohjeet näytteen ottamiseksi.

  • Valmiiksi maksettu kirjekuori näytteiden laboratorioon lähettämiseksi.

Testin tulos valmistuu noin 5 arkipäivässä siitä, kun DNA-näytteet ovat saapuneet laboratorioon. Tämän lisäksi näytteiden postituksiin menee aikaa. Tuloksen saat noin 14-28 arkipäivässä siitä, kun olet lähettänyt näytteet laboratorioon tutkittavaksi.
Voimme toimittaa tuloksen postitse tai sähköpostina, valintasi mukaan. Sähköpostina saat tulokset nopeimmin.

Näyte kerätään vanupuikolla posken sisäpinnalta. Näytteen ottaminen on helppoa ja kivutonta. Me lähetämme materiaalin näytteen keräämistä varten ja tarkat ohjeet. Koska testin näytteet kerätään itse, ilman lain mukaista valvontaa, tämän testin tulos ei ole oikeudessa pätevä. 

Tutkimuksen suorittaa luotettava kansainvälinen laboratorio DDCjolla on pitkä kokemus DNA-testauksesta. Teemme yhteistyötä laboratorion kanssa ja lähetät näytteesi suoraan Yhdysvaltoihin laboratorioon tutkittavaksi näytteenoton jälkeen. Tämä takaa nopean toimituksen ilman välikäsiä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
ECONOMY kirje 2-5 arkipäivää 0,00 €
PRIORITY-kirje 1-3 arkipäivää 1,00 €
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €