//
//


Pulssioksimetri happisaturaation mittaukseen

Pulssioksimetrihappisaturaationmittaukseen_00476_1.jpg
Pulssioksimetrihappisaturaationmittaukseen_00475_2.jpg
Pulssioksimetrihappisaturaationmittaukseen_00475_3.jpg
alk. 48,90 €
 Valitse väri
Sormipulssioksimetri on pieni, helposti mukana pidettävä, laite valtimohemoglopiinin toiminnallisen happisaturaation (SpO2) ja sykkeen mittaamiseen aikuisilta sekä lapsilta kotona ja sairaalassa. Laite soveltuu yli 4-vuotiaille, sormianturin koon vuo...
Sormipulssioksimetri on pieni, helposti mukana pidettävä, laite valtimohemoglopiinin toiminnallisen happisaturaation (SpO2) ja sykkeen mittaamiseen aikuisilta sekä lapsilta kotona ja sairaalassa. Laite soveltuu yli 4-vuotiaille, sormianturin koon vuoksi.

Helppo käyttää
Laite on helppokäyttöinen, sormi asetataan laitteeseen, kynsi ylöspäin. Laite mittaa happisaturaation ja pulssin välittömästi ja tulos on luettavissa näytöltä. Näytölle piirtyy lukujen lisäksi sykkeestä käyrä sekä pylväsdiagrammi osoittamaan sykkeen vahvuutta.

Kenelle laite sopii?
Laite soveltuu henkilöille, jotka haluavat seurata veren happikylläisyyttä reaaliaikasesti, esim. keuhko- ja sydänvaivoista kärsiville henkilöille, urheilijoille ja terveydenhuollon henkilöstön käyttöön.

Sormipulssioksimetrin toimita perustuu siihen, että hapettunut veri ja hapettumaton veri absorboivat eri tavalla puna- ja infrapunasäteitä. Sormenpäähän lähetetään eri aallonpituuksista sädettä: 660nm punasäde ja 940nm infrapunasäde. Laite mittaa absorptiomuutoksista pulssisyklin aikana ja tuloksena saadaan SpO2 arvo, joka näkyy laitteen OLED -näytöllä.

Ominaisuuksia
  • OLED -näyttö
  • SpO2 Mitta-alue: 70%-100% (tarkkuus +/-2% mittavälillä 70% - 99%)
  • Sykkeen mitta-alue: 25 - 250 lyöntiä minuurissa
  • Toimii 2 kpl AAA -paristoja (ei sisälly pakkaukseen)
  • Ei vaadi rutiininomaista kalibrointia tai huoltoa, paristojen vaihtaminen riittää

Tuotepakkauksen sisältö: Pulssioksimetri, kantohihna ja käyttöohjeet

6kk takuu ostopäivästä.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto lähikaupasta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €