//
//


Uusi Clearblue hedelmällisyysmonitori

1 kpl

Tuotekoodi: 00869
UusiClearbluehedelmallisyysmonitori_00869_1.jpg
UusiClearbluehedelmallisyysmonitori_00869_2.png
UusiClearbluehedelmallisyysmonitori_00869_3.png
125,90 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Clearblue ADVANCED -hedelmällisyysmonitori, ovulaatio- ja raskaustesti samassa.

Clearblue ADVANCED -hedelmällisyysmonitoriOvulaatio- ja raskaustesti samassa laitteessa - huomaathan, että testilaitteessa käytettävät puikot myydään erikseen.

Lisää todistetusti luonnollisesti raskaaksi tulemisen mahdollisuutta 89 %
Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori on ainoa monitori, joka seuraa ja tallentaa hedelmällisyys- ja raskaustiedot. Se seuraa tarkasti 2 tärkeän hedelmällisyyshormonin (estrogeeni ja luteinisoiva hormoni) tasoja ja tunnistaa jokaisen kierron hedelmällisyysjaksosi, jolloin on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi (muutama päivä ennen ovulaatiota sekä ovulaatiopäivä). Sen jälkeen voit tehdä raskaustestin nähdäksesi, oletko onnistunut.


Lisää todistetusti luonnollisesti raskaaksi tulemisen mahdollisuutta 89 %
1
Tutkimuksessa Clearblue-hedelmällisyysmonitoria käyttäneillä naisilla oli lähes kaksinkertaiset mahdollisuudet tulla raskaaksi verrattuna niihin, jotka eivät käyttäneet monitoria.


Näyttää sekä korkean että maksimaalisen hedelmällisyyden päivät
Monitori lukee yksinkertaiset virtsatestit seuratakseen henkilökohtaisia hormonitasojasi. Se on suunniteltu tunnistamaan kaikki korkean ja maksimaalisen hedelmällisyyden päiväsi. Se auttaa havaitsemaan useampia hedelmällisiä päiviä kuin mikään tavallinen pelkän LH-tason mittaava ovulaatiotesti, joten sinulla on enemmän mahdollisuuksia tulla raskaaksi joka kierrossa.

Helppokäyttöinen kosketusnäyttö
Yksinkertainen kosketusnäyttö kertoo, minä päivinä virtsatestit on tehtävä, ja voit myös asettaa hälytyksen muistutukseksi. Voit myös kirjata kalenteriin yhdynnät ja tarkastella kaikkia henkilökohtaisia hedelmällisyystietojasi viimeisten 6 kuukautiskierron ajalta yhdellä näytöllä.
Päivittäinen henkilökohtainen hedelmällisyystilanne
Monitori mittaa yksilölliset hormonitasosi ja näyttää henkilökohtaisen hedelmällisyystilanteesi heikkona, korkeana tai maksimaalisena hedelmällisyytenä joka päivä, joten voit suunnitella etukäteen ja maksimoida mahdollisuutesi tulla raskaaksi luonnollisesti.

Tee raskaustesti monitorilla
Uusi Clearblue Advanced -hedelmällisyysmonitori mahdollistaa raskaustestien tekemisen. Voit tehdä raskaustestin 3 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää2. Monitori arvioi tämän ajankohdan, joten saat selville mahdollisimman pian, oletko tullut raskaaksi.

Monitorissa käytettävät puikot myydään erikseen.

Testin käyttöohjeet suomenkielisenä.

Testin käyttöohjeet ruotsinkielisenä.


Kahden ensimmäisen kierron aikana, jolloin testiä on käytetty. Robinson JE., et al.  Fertility & Sterility (2007) 87: 329–334
2 Clearblue suosittelee, että teet testin aikaisintaan kuukautistesi oletettuna alkamispäivänä. Raskaushormonin määrä nousee kuitenkin nopeasti raskauden alkuvaiheessa, joten Clearblue-testiä voi käyttää jopa 3 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Testattaessa kliinisesti alkuraskauden näytteitä Clearblue antoi seuraavat tulokset: 74 % naisista sai tuloksen "Raskaana" 3 päivää ennen, 91 % 2 päivää ennen ja 96 % 1 päivän ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Jos teet testin ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää ja saat tulokseksi "Ei raskaana", raskaushormonin taso saattaa olla vielä liian alhainen havaittavaksi. Tee uusi testi kuukautisten oletettuna alkamispäivänä.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.15 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto lähikaupasta tai R-kioskista. 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Nouto Matkahuollosta, 1-2 arkipäivää. 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €