//
//


Verensokerimittari Care Sens N POP

Aloituspakkaus

Tuotekoodi: 00221465
VerensokerimittariCareSensNPOP_00221465_2.jpg
38,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €

kpl
Helppokäyttöinen verensokerimittari. Aloituspakkauksessa on mittari, lansettikynä ja lansetteja sekä testiliuskoja 10 kpl. Näillä pääsee testaamisessa alkuun.Care Sens N POP on helppokäyttöinen verensokerimittari, johon tarvitaan erittäin pieni näyte...
Helppokäyttöinen verensokerimittari. Aloituspakkauksessa on mittari, lansettikynä ja lansetteja sekä testiliuskoja 10 kpl. Näillä pääsee testaamisessa alkuun.

Care Sens N POP on helppokäyttöinen verensokerimittari, johon tarvitaan erittäin pieni näytemäärä, vain 0,5 mikrolitraa ja tulos on luettavissa jo 5 sekunnissa näytteen lisäämisen jälkeen.  

Erillistä koodausta ei tarvita, CareSens N -testiliuska koodaa automaattisesti. Mittarissa on aterian jälkeinen merkintätoiminto ja mittari laskee automaattisesti 1, 7, 14, 30 ja 90 päivän keskiarvotulokset, myös tulokset ennen ateriaa. Aterian jälkeinen hälytystoiminto sekä vanhentuneen liuskan ja hypoglykemian merkintätoiminnot. 

USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneesen ja suomenkielisellä SmartLog-ohjelmalla käsitellä tuloksia. Muut sokerit, kuten maltoosi ja ksyloosi eivät häiritse tuloksia. Testiliuskat säilyvät käyttökelpoisina 24 kk purkin avaamisenkin jälkeen.

Ominaisuuksia:
- Valaistu LCD-näyttö.
- Muistipaikat 1000 mittaustulokselle.
- Liitäntä tietokoneeseen.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
myynti@kotitesti.fi
Lisätiedot
  • Paino: 0.30 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto lähikaupasta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €